Bert van de Vliert

Bert van de Vliert vertegenwoordigt ons kantoor in Woudenberg en is mede-eigenaar van Find B.V. Na brede ervaring binnen zowel de accountancy als de belastingadviespraktijk te hebben opgedaan, is met de start van Find vestiging Woudenberg een jarenlange ambitie in vervulling gegaan. Met veel plezier en enthousiasme zet Bert, als mede-eigenaar van Find, zijn brede kunde en ervaring in voor zijn cliënten.

Persoonlijk samenwerken

Bert’s manier van werken kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Samenwerken en oog houden voor het verhaal achter de cijfers is zijn devies.

Hij geeft ondernemers inzicht in de te verwachten ontwikkeling van zijn of haar inkomens- en vermogenspositie op de langere termijn. Niet door middel van dikke rapporten maar door praktische adviezen en functionele overzichten. Bert is betrokken maar nuchter, hij staat met beide benen op de grond. U heeft aan hem een doortastende gesprekspartner die zijn werk zorgvuldig uitvoert.

Belasting advies

Bert is ingeschreven in het Register Belastingadviseurs. Voor fiscaal advies en belastingaangiften kunt u bij hem terecht. Momenteel is hij bezig met de opleiding tot Register-Belastingadviseur, waardoor hij u nog beter kan adviseren over fiscale vraagstukken.

Bert van de Vliert

Bert van de Vliert

b.vandevliert@findadm.nl
06 - 53 56 96 33
Find Woudenberg