NOAB, Register Belastingadviseur (RB)

Find is gecertificeerd lid van branchevereniging NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dit kwaliteitskeurmerk is voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. Voor kantoren zoals wij dus. Daarnaast zijn Berry en Bert inschreven bij het Register Belastingadviseurs.

NOAB
Register BelastingAdviseurs

NOAB

Ons NOAB-certificaat toont aan dat we letten op kwaliteit, dat we onze kennis up-to-date houden en dat we laagdrempelig zijn. Dit laatste houdt in dat we zelf ondernemer zijn en dus de taal van onze cliënten spreken. Ten slotte laat het certificaat zien dat we het belangrijk vinden om ons werk binnen de ethische grenzen te doen. Kortom, het certificaat vertegenwoordigt precies wie wij zijn.

Naast alle kennisdeling die NOAB biedt behartigen ze ook onze belangen bij overheidsinstanties en andere partijen. Ze maken afspraken die de branche en u als cliënt ten goede komen.

Register Belastingadviseur (RB)

Het Register Belastingadviseurs behartigt de belangen van belastingadviseurs. Berry en Bert zijn ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs. Zij kunnen u voorzien van betrouwbaar belastingadvies.

Als leden moeten ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen, volgen ze jaarlijks een verplichte bijscholing en blijven ze op de hoogte van alle fiscale ontwikkelingen. Kortom, u kunt bij ons terecht voor al uw belastingzaken.